Buffetten

Menu 1 Wolvega

Vooraf: Groentesoep | Bij het voorgerecht serveren wij brood met diverse smeersels.

Hoofdgerecht: Schnitzel of Zeebaars | Bij het hoofdgerecht serveren wij 2 warme groentes, gebakken aardappelen, frietjes met mayonaise en salade.

Nagerecht: Coupe ijs

Prijs: € 25,50 p.p

Menu 2 :

Vooraf: Tomatensoep | Bij het voorgerecht serveren wij brood met diverse smeersels.

Hoofdgerecht: Varkenshaas of Zalm uit de oven | Bij het hoofdgerecht serveren wij 2 warme groentes, gebakken aardappelen, frietjes met mayonaise en salade.

Nagerecht: Petit dessert

Prijs: € 29,50 p.p

Voor de kinderen :

Vooraf: klein kopje soep

Hoofdgerecht: Frietjes met mayonaise en appelmoes, met daarbij keuze uit frikadel, kroket, kaassouffle of kipnuggets.

Nagerecht: Kinderijsje met verrassing

Prijs: € 13,50

Aanvulling op de menu’s :

Keuze andere soep gratis

Carpaccio vooraf + € 6,50

Gerookte Zalm vooraf + € 6,50

Biefstuk als hoofdgerecht + € 9,-

Koude en Warme Buffetten

Buffet 1: Bruisss

Koude gedeelte :

Koude visschotel: zalmsalade, gerookte zalm, gerookte forel en pepermakreel

Koude vleesschotel: huzarensalade, rauwe ham met meloen en rollade

Warme gedeelte :

Gemarineerde Kipvleugels

Beenham in Honing-mosterdsaus

Gehaktballetjes in Ketjapsaus

Kipsate

Victoriabaars filet

Bijgerechten :

Stokbrood met diverse smeersels

Vers gebakken friet

Warme groente

Inclusief koude sauzen

Prijs: € 26,25 p.p

Buffet 2: Lenna

Koude gedeelte :

Koude visschotel: zalmsalade, gerookte zalm, pepermakreel en zoute haring

Koude vleesschotel: rundvleessalade, Italiaanse ham en carpaccio

Warme gedeelte :

Varkenshaas medaillons in Champignon-roomsaus

Gemarineerde Spare Ribs

Kipfilet in Kerriesaus

Gebakken Zalm met pasta

Biefstukreepjes in Stroganoffsaus

Bijgerechten :

Stokbrood met diverse smeersels

Rauwkost en pasta salade

Vers gebakken friet

Rijst

Warme groente

Inclusief koude sauzen

Prijs: € 29,75 p.p

Let op! De prijzen gelden vanaf 20 personen, voor een groepgrootte tussen de 15 en 20 personen, berekenen wij een toeslag van € 3,00 per persoon.

Nagerechten :

Coupe ijs € 5,75

Petit Dessert op bord € 7,25

Ijsbuffet € 11,50 (diverse ijstaarten, verschillende soorten ijs met slagroom)

Dessertbuffet € 13,75 (diverse ijstaarten, mousses, bavarois, longeurs, gebaksoorten, ijs, vers fruit en slagroom)

Kinderijsje met verrassing € 5,50

Hapjes buffet € 19,50

Diverse warme en koude hapjes met salades en brood met smeersels

Tapas buffet € 25,50

Diverse tapas hapjes (warm en koud) met salades en brood met smeersels. Dit is een uitgebreide versie van het Hapjes buffet. Dit is ook mogelijk om het op tafel bij u te serveren.